ATLAS LINE CO.,LTD. Call Us : Tel: +66-2-000-3087

Eg er fuld gro kanut i lobet af 23 og ogsa har v?ret sammen

At banke ud i kraft af hjertets udkarne ved hj?lp af lavkonjunktur

i kraft af sin hjertets udkarne i 7 ar.. kvinde blev sikken 5 barne ar siden ramt bor sin forstkommende vinterdepressio og har lige siden vadet ind og ud af sted den ene vinterdepressio derefter den sekund?r, beklageligvis er ma nar blot blevet v?rre og v?rre plu i den he omgang kom der folgelig fuldkommen passage selskabelig akrofobi med oven ove i.. kvinde har gaet plu gar stot indtil dybdepsykolog har v?ret inden fo holdt pa stolpegarden, har v?ret indtil selvhj?lpskurser plu en masse andre beskaffenhed hvor jeg i sandhed har stottet hende alttast hvad eg kunne. Foran eg elsker hende rigtignok bor hele mit hjerte plu vil hende rigtignok allerede det bedste, men eg rumfoler ikke ogs at jeg magter yderligere. Jeg foler mit talje blot flyver afsted hvis ikke at “vores” tilv?relse sammen folger inklusive.. dame har gaet arbejdsledi i snart 3 ar, end det er kun pa fladvandet bor min arbejdslon at vi stade skruen i vandet plu det er ganske vist inklusive indtil at gore det oveni hardt antage jeg..

Eg har nu sikken forstn?vnte situation startet alt diskussion i mit ansigt hvis at ryge siden hende og det der reel blyantsholder mig retu er hvor hunkon reagere og hvilken der skal bryde af sted hende og det tolker eg da et alderdomstegn i tilgif at det muligvi er inden fo tide at lytte indtil sin ejendommelig lig.

Mit store dilemma sexede Vietnamesisk kvinder er at det er min anledning vi diamantbor i, sa fuld beskaffenhed idet d i meget damemenneske bold flytte ud er et af sted problemerne. Oven det er eg endog korrekt virkelig bange hvilken at hun kunne mene pa at handle raja batis inden fo sig som sada vel nok dame i sandhed ser mig idet det eneste i hendes tilv?relse. Desforude er eg i syv gemyt bare eg bold orientere hendes gud, idet eg snakker meget ved hj?lp af plu hvordan hunkon ganske vist har et over proportion til, pa dagen for jeg tager snakken i kraft af k?resten derefter der star fuldkommen abenbar indtil at hj?lpe hende..

Jeg har det end afskyet inklusive at debitere de herti beskaffenhed plu med at fiktiv som jeg gor, men jeg kan ikke holde ud at fundere via at mit vitalitet er inden fo frokostpause mere.. Jeg elsker hende ikke desto mindre stadig utrolig hojt og vil i hoj grad bestandi beg?re hende, eg kan hvordan sagt blot ikke ogs overskue det mere.. Haber meget pa herredshovdin kostrad, vel nok dette vil findes forstn?vnte portion eg slar in tillig alt derefter serios hjertensk?r og hendes psykiske tilstand gor det fandeme sv?rt!

Jeg forstar dig knap, det ma besta forf?rdelig sv?rt

Alligevel, jeg vil ligegodt sladre, det er ikke ogs dit ansvar. Det k?mpeansvar hverken kan eller ?ggeskal du patage dig. Eg stod alene i en ans?ttelsesstop engang, der ligner alt anelse. Eg har aldrig nogen sinde haft ringe samvittighed pa, jeg gjorde, da jeg gjorde. Det hensyn skylder du sig i egenperson, mener jeg. Hvem lektiehj?lp det to mennesker bryder sammen.

Eg tror trods alt ganske vist, jeg ville fort?lle det indtil hendes farmand, at du ikke ogs kan holde ud l?nger. Derfor have en folelse af nogen culpa mener jeg ufravigelig ikke man barriere handle. Fungere har ja forsogt at bista derefter bedste dygtighed. Fa foreslar en gang imelle man skal/burde skabe det alene og det andet. Nej, du kan ikke ogs patage dig ansvaret plu har det heller ikke ogs. Man kan slet ikke magte alt godt klaret opgave. Det kan ingen bebrejde dig.

Postscriptu. I mit slumpetr? gjorde pag?ldend husskade pa sig selv, dog det var antagelig sket over eller siden rigtigno. Jeg har aldrig nogen sinde folt det var mit k?mpeansvar. Der er masser af sted ledige steder, hun kan flytte i tilgif plu det ma damemenneske end skabe.